x-SMTJS
 
HomeHome  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Aku rindu dekat dia...

Go down 
AuthorMessage
fiza8373

avatar

Female Number of posts : 111
Age : 35
Location : The Bagan
Registration date : 2008-10-06

PostSubject: Aku rindu dekat dia...   Wed Oct 08, 2008 11:47 am

Erm... tak tau la nk buka topic apa... hehehe... saja ja.

Nak tau tak, kt sekolah dulu... aku berkawan baik dengan seseorang. Namanya Fatimah. Dia baik sangat. Lembut dan senyap jer orangnya. (Kan aku ckp geng2 aku semua senyap2 kecuali aku yg sedikit hingaq ni...konon la) hehee....

I miss her, dulu kira apa ja aku crita kt timah ni. Dia baik oke. Good listener la kiranya. Then lepas sekolah, aku masuk utm, dia lak dapat masuk tentera laut. Memang lama la terpisah, then masa raya aku p umah dia, dapat la no phone balik...

Sampaila final year, dia p utm jumpa aku. She's so different. Mmg dh ganas la jgk, tak mcm timah yg dulu. Tapi still my good fren. Itu yg tak penah berubah. Then ms dia kt tentera tu mmg bykla kenangan kami... hehehe... lawak sungguh...

Tapi sejak aku habis study and dia pon dh transfer sabah kot... kami dh putus hubungan. Masa wedding dia aku p tp tak dan nk jumpa... sedey sgt. Pastu... no phone pon dh lost mcm tu ja... sampai sekarang. Aku ada jgk tanya kawan2 no dia, tak sure la cmana. La ni dengar kata dh ada anak, tp aku mmg dh lost contact ngan dia.... Crying or Very sad

So, buat kawan ku fatimah. i miss u la babeh... Aku tak sure klu aku jumpa hang leh smbg mcm dulu blk or tak... Nak tgk ur baby. Hehhee...
Back to top Go down
View user profile http://fieza.wordpress.com
pau_kj
Moderator
Moderator
avatar

Male Number of posts : 272
Age : 35
Location : PaDanG JawA + kL + CheRas + Aloq SeTaq + depan KoMpuTeR
Registration date : 2008-10-07

PostSubject: Re: Aku rindu dekat dia...   Wed Oct 08, 2008 2:09 pm

fatimah ni yg mana 1 hehe...luahan dari aku yg lemah ingatan hehe...

_________________

Padi - Sang Penghibur
Back to top Go down
View user profile http://www.kenarianz.com.my
fiza8373

avatar

Female Number of posts : 111
Age : 35
Location : The Bagan
Registration date : 2008-10-06

PostSubject: Re: Aku rindu dekat dia...   Wed Oct 08, 2008 6:36 pm

aku tak sure ang kenai ke tak?? nanti aku belek2... aku tgk blk diary aku ada gambar dia dak. nanti aku up kat forum... ni yg rasa nak create album kenangan ni... hehhee
Back to top Go down
View user profile http://fieza.wordpress.com
manspiroon

avatar

Number of posts : 18
Age : 35
Registration date : 2008-10-09

PostSubject: Re: Aku rindu dekat dia...   Thu Oct 09, 2008 3:49 am

aku pun rindu jgk kat dia... hahaha..
Back to top Go down
View user profile
dgurlzz

avatar

Female Number of posts : 26
Age : 35
Location : Kulim, Kedah..
Registration date : 2008-10-08

PostSubject: Re: Aku rindu dekat dia...   Thu Oct 09, 2008 9:50 am

ermm, aku pun byk gak pic2 dolu2...nnt aku upload kan..especially dak2 aspuri la..
Back to top Go down
View user profile
fiza8373

avatar

Female Number of posts : 111
Age : 35
Location : The Bagan
Registration date : 2008-10-06

PostSubject: Re: Aku rindu dekat dia...   Thu Oct 09, 2008 10:09 am

nanti soh moderator add folder kenangan dolu2... hehehee
Back to top Go down
View user profile http://fieza.wordpress.com
pau_kj
Moderator
Moderator
avatar

Male Number of posts : 272
Age : 35
Location : PaDanG JawA + kL + CheRas + Aloq SeTaq + depan KoMpuTeR
Registration date : 2008-10-07

PostSubject: Re: Aku rindu dekat dia...   Thu Oct 09, 2008 11:43 am

huhu aku baru nak merindu gak tapi dia dah kawen xbleh la nak merindu huhuhu....

_________________

Padi - Sang Penghibur
Back to top Go down
View user profile http://www.kenarianz.com.my
fiza8373

avatar

Female Number of posts : 111
Age : 35
Location : The Bagan
Registration date : 2008-10-06

PostSubject: Re: Aku rindu dekat dia...   Thu Oct 09, 2008 12:55 pm

bley ja la pau... rindu as fren... ni pic dia... aku tak kat gallery

Back to top Go down
View user profile http://fieza.wordpress.com
dgurlzz

avatar

Female Number of posts : 26
Age : 35
Location : Kulim, Kedah..
Registration date : 2008-10-08

PostSubject: Re: Aku rindu dekat dia...   Thu Oct 09, 2008 1:35 pm

huahuahua..cayalah pizah ngan timah..
Back to top Go down
View user profile
pau_kj
Moderator
Moderator
avatar

Male Number of posts : 272
Age : 35
Location : PaDanG JawA + kL + CheRas + Aloq SeTaq + depan KoMpuTeR
Registration date : 2008-10-07

PostSubject: Re: Aku rindu dekat dia...   Thu Oct 09, 2008 3:49 pm

memory aku dah corrupt la hehehe...dah xcam...yg muka nampak clear sikit ada x huhuhu...

_________________

Padi - Sang Penghibur
Back to top Go down
View user profile http://www.kenarianz.com.my
setan

avatar

Number of posts : 55
Age : 35
Registration date : 2008-10-13

PostSubject: Re: Aku rindu dekat dia...   Wed Oct 15, 2008 3:51 am

corrupt ka BAD SECTOR !!!!

or totally lost Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
pau_kj
Moderator
Moderator
avatar

Male Number of posts : 272
Age : 35
Location : PaDanG JawA + kL + CheRas + Aloq SeTaq + depan KoMpuTeR
Registration date : 2008-10-07

PostSubject: Re: Aku rindu dekat dia...   Thu Oct 16, 2008 12:12 pm

aku xpandai bahasa2 komputer ni...aku belajaq mekanikal ja...

_________________

Padi - Sang Penghibur
Back to top Go down
View user profile http://www.kenarianz.com.my
setan

avatar

Number of posts : 55
Age : 35
Registration date : 2008-10-13

PostSubject: Re: Aku rindu dekat dia...   Fri Oct 17, 2008 12:52 am

ala .. ala .... ayat merajuk ... huhuhuhuhuhhu


lawak ja pau ....


selamat hari raya .. maaf zahir dan batin
Back to top Go down
View user profile
pau_kj
Moderator
Moderator
avatar

Male Number of posts : 272
Age : 35
Location : PaDanG JawA + kL + CheRas + Aloq SeTaq + depan KoMpuTeR
Registration date : 2008-10-07

PostSubject: Re: Aku rindu dekat dia...   Fri Oct 17, 2008 8:06 am

huhu xdak masa aku nak merajuk...

_________________

Padi - Sang Penghibur
Back to top Go down
View user profile http://www.kenarianz.com.my
x-zorro



Male Number of posts : 103
Age : 35
Registration date : 2008-10-07

PostSubject: Re: Aku rindu dekat dia...   Tue Nov 04, 2008 9:24 am

fiza8373 wrote:
bley ja la pau... rindu as fren... ni pic dia... aku tak kat gallery


innocent gals..
Cool
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Aku rindu dekat dia...   

Back to top Go down
 
Aku rindu dekat dia...
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum x-SMTJS :: Jom Chit-Chat :: Luahan Perasaan-
Jump to: