x-SMTJS
 
HomeHome  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Honeymoon Trip..

Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
pau_kj
Moderator
Moderator
avatar

Male Number of posts : 272
Age : 34
Location : PaDanG JawA + kL + CheRas + Aloq SeTaq + depan KoMpuTeR
Registration date : 2008-10-07

PostSubject: Re: Honeymoon Trip..   Tue Nov 04, 2008 4:22 pm

ada lagi tempat best...xjauh sgt dari Kedah...try view...Sungai Klah Hot Springs Park
....aku copy dari forum yg selalu aku lepak...

_________________

Padi - Sang Penghibur
Back to top Go down
View user profile http://www.kenarianz.com.my
lanalang

avatar

Female Number of posts : 93
Age : 36
Location : smallville
Registration date : 2008-10-14

PostSubject: Re: Honeymoon Trip..   Sun Nov 16, 2008 11:35 am

cik yang nak p honeymoon pilih tempat yg lagu mana?pulau ka?tepi pantai ka?tasik ka?dalam hutan ka?kat gunung2 ka?
kalau ikut pengalaman cik kak yang dah p dah kira budgetla dalam semenanjung m'sia dulu (maklumla duit banyak habis buat kenduri)....genting n langkawi paling budget sebab ikut pakej....kira dalam 3hari 2malam lebih kurang dalam Rm300 campur makan dan aktiviti len2 RM300, semua dalam RM600 gak. Cek kak pun mood honeymoon lagi sibuk cari tempat yg dekat2 dalam malaysia ni dulu baru nak langkau luar malaysia (kiranya sampai habis melawat seluruh malaysia). Tak sabar nak tunggu bulan depan...habiskan cuti tahunan......cuti2 malaysia Very Happy
Back to top Go down
View user profile
x-zorro



Male Number of posts : 103
Age : 35
Registration date : 2008-10-07

PostSubject: Re: Honeymoon Trip..   Thu Dec 11, 2008 5:36 am

cheers
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Honeymoon Trip..   

Back to top Go down
 
Honeymoon Trip..
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Overheat safety trip light - rapid flashing constantly
» Overheat Safety Trip
» Prophetic Dreams that Don't Mean Much but Are Actually Prophetic
» Bringing Home the Dharrma - new book by Jack Kornfield
» Immersion Heater Thermostats Keeps Tripping

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum x-SMTJS :: Jom Chit-Chat :: Jom Borak Sakan-
Jump to: