x-SMTJS
 
HomeHome  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Soal Jawab

Go down 
AuthorMessage
pau_kj
Moderator
Moderator
avatar

Male Number of posts : 272
Age : 35
Location : PaDanG JawA + kL + CheRas + Aloq SeTaq + depan KoMpuTeR
Registration date : 2008-10-07

PostSubject: Soal Jawab   Tue Oct 14, 2008 8:35 am

Aku bukak topic ini untuk kita berbincang tentang apa2 juga masalah. Contohnya macam masalah kereta rosak, kita ada geng-geng Auto kat sini yang boleh bagi nasihat. Lepaih tu kalau ada masalah kat pejabat ka, ramai pakar motivasi kat sini hehe...Apa-apa pun selamat berforum, yang enting kita enjoy hehe... Twisted Evil Twisted Evil

p/s: kalau masalah xdak duit, xpayah la post kat sini sebab aku pun xdak duit hehe...

_________________

Padi - Sang Penghibur
Back to top Go down
View user profile http://www.kenarianz.com.my
 
Soal Jawab
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum x-SMTJS :: Jom Chit-Chat :: Soal Jawab-
Jump to: