x-SMTJS
 
HomeHome  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Selain melakukan aktiviti harian..apakah hobi anda semua?

Go down 
AuthorMessage
lanalang

avatar

Female Number of posts : 93
Age : 36
Location : smallville
Registration date : 2008-10-14

PostSubject: Selain melakukan aktiviti harian..apakah hobi anda semua?   Sun Oct 19, 2008 2:47 pm

Kalau nak cita pasai hobi ni macam2 ada tapi buat masa sekarang saya suka p kelas belly dancing....ala-ala tarian arab gitu cyclops
Hobi ni semestinya buat kaum hawa yang suka xcise tapi lebih kepada fun. Belly dancing ni bukan saja menyihatkan tapi step2 tariannya boleh membentuk badan dan membina otot terutamanya di bahagian sekitar perut, punggung dan paha. Kelas-kelas belly dancing di Alor Star ni dipenuhi oleh kaum2 cina ....melayu cuma 2,3org jer(kurang berminat agaknya) dan waktunya pada sebelah malam (dalam pukul 8pm). Setiap penari dikehendaki memakai selendang belly yang diikat di pinggang dan baju mesti mendedahkan bahagian perut Very Happy (senang cita pakai bra jerla) sebabnya tarian ni menggerakkan otot perut, kalau terlindung tak nampakla tariannya Razz
Dan yang pasti.....kelas ni tertutup bagi WANITA SAHAJA....lelaki tak dibenarkan masuk ke dalam studio. Kalau hubby atau sedara yang nak menjemput cuma berada di kaki lima studio sahaja Laughing
Kelas belly ada tiga bahagian....1st.....beginner.....step cuma ajar bagi pergerakan yang ringan2 (macam aerobik pun ada, step ulangan jer). Kelas Intermediate....cara untuk membuat tarian (pergerakan anggota badan semakin lembut). Kelas expert....menari dengan menggunakan peralatan (semestinya kelas ni enjoy sebab semua dah terror).
Di KL bolehla usha2 di sini http://www.havanaestudio.com.my/bellydancing.html
So...kawan-kawan apa lagi jomla daftar kelas belly dancing sekarang cheers
Back to top Go down
View user profile
pau_kj
Moderator
Moderator
avatar

Male Number of posts : 272
Age : 34
Location : PaDanG JawA + kL + CheRas + Aloq SeTaq + depan KoMpuTeR
Registration date : 2008-10-07

PostSubject: Re: Selain melakukan aktiviti harian..apakah hobi anda semua?   Sun Oct 19, 2008 9:47 pm

hobi dan interest aku adalah www.kenarianz.com.my .... boleh melawat kat web tu kalau nak tengok hehe...

_________________

Padi - Sang Penghibur
Back to top Go down
View user profile http://www.kenarianz.com.my
MazizĀ®

avatar

Number of posts : 22
Age : 56
Registration date : 2008-10-14

PostSubject: Re: Selain melakukan aktiviti harian..apakah hobi anda semua?   Mon Oct 20, 2008 3:55 pm

best tu kelas belly......

dapat jgk buang lemak2 kat perut samping cuci mato.....

kalau mcm tu aku pun nk join la.....nnt aku leh la menyambar jd pompuan jap...kahh kahhh
Back to top Go down
View user profile
pau_kj
Moderator
Moderator
avatar

Male Number of posts : 272
Age : 34
Location : PaDanG JawA + kL + CheRas + Aloq SeTaq + depan KoMpuTeR
Registration date : 2008-10-07

PostSubject: Re: Selain melakukan aktiviti harian..apakah hobi anda semua?   Thu Oct 30, 2008 2:33 am

nak cuci mato jom pi McD sec.2 la hehe...

_________________

Padi - Sang Penghibur
Back to top Go down
View user profile http://www.kenarianz.com.my
lanalang

avatar

Female Number of posts : 93
Age : 36
Location : smallville
Registration date : 2008-10-14

PostSubject: Re: Selain melakukan aktiviti harian..apakah hobi anda semua?   Thu Oct 30, 2008 9:53 am

apa la cuci mata dengan bini memasing lew...nak cuci mata tengok pompuan len buat dosa mata jer Very Happy
Back to top Go down
View user profile
fiza8373

avatar

Female Number of posts : 111
Age : 35
Location : The Bagan
Registration date : 2008-10-06

PostSubject: Re: Selain melakukan aktiviti harian..apakah hobi anda semua?   Thu Oct 30, 2008 11:17 am

hahaa... lawakla... urm... nice hobby excely... good for ur health too... tp yoga pon best jgk...

my hobbiest....

- i love cooking
- blogging + surfing my interested forums --> HKC, Kenarianz, Herbalife and Zon Alaf
- writting poems and online novel...
- also design smthng + programming
- tido Smile
Back to top Go down
View user profile http://fieza.wordpress.com
pau_kj
Moderator
Moderator
avatar

Male Number of posts : 272
Age : 34
Location : PaDanG JawA + kL + CheRas + Aloq SeTaq + depan KoMpuTeR
Registration date : 2008-10-07

PostSubject: Re: Selain melakukan aktiviti harian..apakah hobi anda semua?   Thu Oct 30, 2008 2:38 pm

kalau yg xkawen lg cuci mata dgn sapa2 pun boleh kot huhuhu...

my hobbit huhu...

- dating geek
- tido
- kenarianz
- k2oc
- movie

_________________

Padi - Sang Penghibur
Back to top Go down
View user profile http://www.kenarianz.com.my
lanalang

avatar

Female Number of posts : 93
Age : 36
Location : smallville
Registration date : 2008-10-14

PostSubject: Re: Selain melakukan aktiviti harian..apakah hobi anda semua?   Sun Nov 16, 2008 10:48 am

Hobi hari ahad masa rehat pukul 12.15-2.45pm pi karaoke city plaza bawah tanah hehehe time tula melalak tak ingat dunia maklumla nak tunggu nak masuk ofis sampai kui 2.45pm....lama sangat.So, hari ahad sangat membosankan sebab takdak mood nak keja yela...start new day of week kan.....hari khamis meloncat ler sebab esok cuti hohoho....so today.....jom p makan nasi kerabu campur udang kat food court city plaza dengan air mocha letak krim kat atas....lepas tu kita p malalak, amacam?? last week pi melalak karaoke kat nyanyian, hijau kuning...corner bangunan depan kompleks hijau kuning....baru buka cawangan yang depan hotel star city tu. Okla tempat baru kan...sound pun best, tempat bersih, lagu2 baru banyak.
Back to top Go down
View user profile
x-zorro



Male Number of posts : 103
Age : 35
Registration date : 2008-10-07

PostSubject: Re: Selain melakukan aktiviti harian..apakah hobi anda semua?   Thu Dec 11, 2008 9:35 am

lanalang, ko keja katne?
Suspect
Back to top Go down
View user profile
lanalang

avatar

Female Number of posts : 93
Age : 36
Location : smallville
Registration date : 2008-10-14

PostSubject: Re: Selain melakukan aktiviti harian..apakah hobi anda semua?   Sun Dec 14, 2008 3:40 pm

keja cleaner sekitar mbas Suspect
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Selain melakukan aktiviti harian..apakah hobi anda semua?   

Back to top Go down
 
Selain melakukan aktiviti harian..apakah hobi anda semua?
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» HANDS - Osama bin Laden
» Hajj Mabrur

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum x-SMTJS :: Jom Chit-Chat :: Hobi-
Jump to: