x-SMTJS
 
HomeHome  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Kelas aerobik 3 kali seminggu buat warga Kota Setar

Go down 
AuthorMessage
lanalang

avatar

Female Number of posts : 93
Age : 35
Location : smallville
Registration date : 2008-10-14

PostSubject: Kelas aerobik 3 kali seminggu buat warga Kota Setar   Tue Mar 31, 2009 10:54 am

Buat kawan-kawan yang suka xcise lepas habis ofis hour, meh le kita ramai-ramai tak kira laki ke pompuan ke p aerobik setiap hari isnin, rabu dan sabtu pada pukul 5.30. Bayaran setiap kali aerobik cuma RM3.00. Ada 3 orang cikgu setiap sesi dan aerobiknya merangkumi fast beat, slow dancing dan bina muscle. Cita pasai dia punya slow dancing ni kadang-kadang ada belly dancing atau joget melayu. Selalunya aerobik ni buat kat Kompleks Belia dan Sukan kat stadium tapi memandangkan sekarang ni ada tournament badminton oku so sekarang ni buat kat dewan Taman Nuri. bounce
Back to top Go down
View user profile
Kombat



Number of posts : 20
Registration date : 2008-10-07

PostSubject: Re: Kelas aerobik 3 kali seminggu buat warga Kota Setar   Sun Apr 05, 2009 5:01 pm

makanan disediakan tak...?
Back to top Go down
View user profile
lanalang

avatar

Female Number of posts : 93
Age : 35
Location : smallville
Registration date : 2008-10-14

PostSubject: Re: Kelas aerobik 3 kali seminggu buat warga Kota Setar   Mon Apr 06, 2009 10:20 am

makanan Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile
Kombat



Number of posts : 20
Registration date : 2008-10-07

PostSubject: Re: Kelas aerobik 3 kali seminggu buat warga Kota Setar   Thu Apr 09, 2009 9:22 pm

lepas senaman kan tenaga berkurangan. kena makan la kan nak pulih tenaga balik... bounce
Back to top Go down
View user profile
lanalang

avatar

Female Number of posts : 93
Age : 35
Location : smallville
Registration date : 2008-10-14

PostSubject: Re: Kelas aerobik 3 kali seminggu buat warga Kota Setar   Sun Apr 12, 2009 4:42 pm

Sapa kata lepas senaman tenaga berkurangan?lepas senaman rasa lapar ke dahaga? Lepas senaman, kita dah tentu kekurangan air dalam badan sebab badan dah banyak keluar peluh. Nak makan kena tunggu setengah jam lepas tu baru makan. Bukankah lepas senaman badan kita jadi segar dan bertenaga?otak pun jadi rileks. Kombat ni buat senaman apa yang jadi lapaq sangat ni?
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Kelas aerobik 3 kali seminggu buat warga Kota Setar   

Back to top Go down
 
Kelas aerobik 3 kali seminggu buat warga Kota Setar
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum x-SMTJS :: Jom Chit-Chat :: Hobi-
Jump to: